Algemene voorwaarden

De tafel van W is een website van mij, Wouter Baars. Ik ben een scholier en vind het leuk om op deze manier spullen te verkopen. De tafel van W is geen bedrijf. Als je iets koopt via deze site dan kan je dat vergelijken met het kopen van iets op bijvoorbeeld marktplaats.nl of op koningsdag bij een particulier.

Alhoewel ik mijn best doe om alles zo goed mogelijk voor je te presenteren en organiseren en de producten die ik verkoop zo goed mogelijk te beoordelen en verpakken, geef ik geen garanties. Ik ben ook niet aansprakelijk voor wat voor schade dan ook als gevolg van je aankoop. Je kan ook niets teruggeven als je iets hebt gekocht.

Als je een bestelling hebt betaald, dan is deze in principe niet meer door jou te annuleren. Als je een bestelling hebt geplaatst en hebt betaald en je wilt die toch annuleren, neem dan contact op via email. Ik kijk dan of we eruit kunnen komen.

Producten die in nabestelling zijn (niet op voorraad), kunnen niet leverbaar meer zijn of niet meer voor dezelfde prijs. In dat geval ontvang je bericht en kun je je bestelling annuleren. Vanzelfsprekend krijg je dan zo snel mogelijk je geld terug.

Bestellingen via de tafel van W kunnen door mij altijd worden geannuleerd, zonder opgaaf van reden. Je krijgt hiervan bericht en als je al voor de bestelling betaald hebt, krijg je dat bedrag terug.